Slankebehandling

 

Hvordan viker den og med hvad kan den hjælpe ?

Transion N er den tredje generation er Transion rækken, og bliver speciallavet i Italien. Transion N minder en del om sin lillebror Transion C, men har dog langt større effekt end foregående model. Maskinen er den første af sin slags i Danmark, og bruges allerede nu meget i England.

Transions design er langt mere effektivt end andre farad maskiner, af samme art, da de elektriske bølgeforme i Transion N er "vredet" til trapezform i stedet for den almindelige kvadratiske form. Dette er maskinens unikke funktion og der er lavet flere tests der bevidner den langt større effekt hos Transion N.

 

Hvordan virker den?

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 80 år, og er helt uskadeligt for kroppen. Det gør heller ikke ondt.

Fremgangsmåden er ganske simpel. Ved hjælp af elektrodeplader, der fastspændes på huden, sendes strømimpulser til musklernes “nervetråde” (det perifere nervesystem), der påvirker de relaterede muskler, hvorpå pladserne sidder. Herved giver nervener besked på at musklerne skal trække sig sammen, nøjagtigt som de ville gøre under træning.

Maskinen udsender impulserne rytmisk i et jævnt tempo, og kan reguleres i styrke alt efter hvor intens stimulation af musklerne man ønsker.

Impulserne påvirker musklerne til at veksle mellem sammentrækket og afslappet tilstand. Denne veksling fungerer ligesom kraftig motion, dog uden at belaste en svag muskulatur, da du med maskinen ikke kan træne forkert eller for tungt.

Maskinen hjælper hermed kroppen til at skille sig af med affaldsstofferne og mælkesyren i musklerne, stimulere blodcirkulationen og træner musklerne samtidig.

 

Behandling af problemområder

Maskinen bruges særdeles ofte til fedtforbrænding, opstamning efter vægttab og graviditet og opbygning af muskler. Hertil er den særdeles effektiv, da der er tydelige, målbare resultater efter hver behandling. En behandling på 20 min svarer til ca. 100 timers træning, fedtforbrænding og opstamning. De fleste vil opleve 1-5 cm forskel efter hver behandling, alt efter intensitet under behandlingen og behandlingsområderne. Det ses som regel effekt allerede efter første behandling. 

 

Maskinen bruges også til at mindske cellulite, også kaldet appelsinhud. Cellulite er ganske almindeligt fedt i underhuden, der skubber til bindevævet og derved ser ujævnt ud på overfladen. Cellulite forekommer både hos slanke og overvægtige mennesker. Appelsinhud kan ikke fjernes med cremer eller andre metoder. Ved hjælp af impulserne i maskinen går den ind og stimulere forbrændingen af denne fedt i underhuden der mindsker celluliten.

 

Andre problemområder

Maskinen virker også godt til alle slags muskelspændinger herunder også spændingshovedpine. Idet maskinen bearbejder musklerne, løsner op, frigiver affaldsstofferne og øger blodgennemstrømningen i musklerne og op til hjernen.

Impulserne stimulerer også kroppens produktion af endorfiner (kroppens eget smertestillende middel), uden de bivirkninger, du kender fra piller og anden medicin.

Maskinen har mange funktioner, idet elektroderne kan sættes forskellige steder på kroppen for netop at afhjælpe DIT problemområde. Se listen i højre side. 

 

Slankebehandlingen anbefales som supplement til træning og sund kost. Dette vil give de bedste resultater.

 

Der afsættes 30 min til behandlingen, hvor 20 min foregår i maskinen. 

 

Book 

 

Læs meget mere under Behandlinger øverst 

Problemområder Transion N kan afhjælpe:

 

-Opstramning af maven efter graviditet

-Figurtrimning gennem muskeltræning

-Punktslankning

-Fjernelse af myoser

-Muskelspændninger

-Lindring af ømme led og muskler

-Spændningshovedpine

-Slanke taljen, maven og hoftene

-Opstramme mormorarme

-Fedt forbrændning

-Forebyggende behandlinger

-Manglende energi, træthed i kroppen

-Dårligt kredsløb

-Fibromyalgi

-Mindskning af cellulite

-Muskel genoptræning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lifeandstyle.dk   *   Skovsholm 1   *   6470 Sydals   *   Tlf 42228840 * kontakt@lifeandstyle.dk   *  CVR 13459932