Infrarød varmebehandling 

Føler du dig anspændt og stresset? Driller muskler og led, og har figuren set bedre dage? Hvis du har 30 minutter, så har vi et rigtigt godt tilbud til dig, for længere tager det ikke at blive fri for stress og jag. Life & Style tilbyder infrarød varmebehandling.

For mange danskere vil begrebet infrarød sauna nok være forholdsvis nyt. 

Kabinen varmes stille og rolig op til 42-45 grader i løbet af de 30 minutter den bruges.

Derved når kroppen lige så langsom at vænne sig til temparaturen.

Det er de infrarøde stråler som har effektiviteten, varmen er blot som et behageligt supplement til strålerne.

 

Du kan vælge mellem vores infrarøde kabine eller infrarøde tunnel. 

 

Infrarød varmebehandling – virkning

Fordelene er mange, når du sætter dig ind i en infrarød kabine.
Undersøgelser og erfaringer viser, at en infrarød varmebehandling gør meget godt for din krop. Den har en behagelig og afstressende virkning, som mange kender fra en normal sauna. Derudover hjælper den din krop til et langt bedre helbred. Og den ikke er på ingen måder farlig at bruge.
Erfaringer, undersøgelser og mere end én anmeldelse viser, at du opnår gode resultater ved jævnlig behandling i en infrarød kabine. Så læn dig bare tilbage og nyd varmen.

Hos Life & Style tilbyder vi Infrarød varmebehandling i vores kabine, og som noget nyt den Infrarøde tunnel. Har man smerter i ryggen, eller ønsker mere comfort kan den Infrarøde tunnel med fordel anvendes, da man her ligger ned under hele behandlingen. Hovedet er frit, udenfor tunnelen. Ved den Infrarøde tunnel, vil man dog ikke opleve effekten på hjernen, som man vil opleve i kabinen. Hvis du er i tvivl, spørg derfor vores erfarende personale, hvad der vil være bedst for dig. 

 

Vægttab og slankende virkning

Den behagelige, dybdegående virkning af infrarød varmebehandling får mennesker til at svede meget ved relativt lave temperaturer. Da det kræver energi at svede, kan man forbrænde op til 800 kalorier under en halv times behandling i den infrarøde kabine, uden at man udsætter kroppen for den belastning en løbetur på 10-15 km giver.

Visse forskere taler om, at infrarød varmebehandling øger stofskiftet, en effekt, som holder sig i lang tid efter behandlingen. 

 

Afgiftning og udrensning

Indholdet af toksiner og andre giftige stoffer er fire gange så høj i sveden hos personer, der bruger en infrarød sauna i forhold til personer, som anvender en traditionel sauna. Faktisk viser kliniske studier, at man udskiller 20% toksiner og 80% vand i en infrarød sauna og kun 3% toksiner og 97% vand i en traditionel sauna.

 

Infrarøde stråler

Til dagligt oplever vi infrarøde stråler fra solen. Vi kan ikke se dem, men kan mærke dem som varme. Denne varme er den samme, som vi oplever i en infrarød sauna. Desuden slipper man for den høje luftfugtighed og meet høje temperatur, der kendetegner en almindelig sauna. Disse to kan derfor slet ikke sammenlignes. Den infrarøde varme kan her trænge 3 – 4 cm ind i huden og opvarme knogler, muskler, led og sener på en blid og behagelig måde, uden at kroppen og huden lider overlast.

I en almindelig sauna kommer varmen fra et centralt sted. I en infrarød sauna kommer de infrarøde stråler fra carbonpladerne på saunaens vægge. Det er altså hele carbonpladen, der afgiver strålerne. På denne måde bliver overfladetemperaturen mindre end ved andre materialer så som keramik- og glasrør.

Strålerne fremkommer ved, at der føres strøm igennem carbonpladerne og derved vil elektroner støde sammen med atomer: Det er energien, der opstår ved disse sammenstød, der afgiver infrarøde stråler.

Ligesom de infrarøde stråler fra solen, er strålerne i saunaen ikke farlige. I sollys er det de ultraviolette stråler, vi skal passe på og dem er der ingen af i den infrarøde kabine.

Mange har sikkert hørt om infrarøde stråler før, uden at være klar over, at det har været det, der var tale om: Infrarøde stråler bliver brugt til kuvøsebørn, nyklækkede kyllinger og smågrise under varmelampe.

 

Hvor ofte ?
Regelmæssig infrarød behandling er gavnligt på mange områder.
En infrarød varmebehandling er god til mange ting. Forkølelse, smerter i led, overvægt og forhøjet blodtryk er bare nogle af de ting, en infrarød varmebehandling kan hjælpe dig af med.
Hvor lang tid du må bruge i en infrarød kabine afhænger af dit helbred.
Hvis kroppen er stærkt svækket, bør du nøjes med 4 til 5 minutter 2 til 3 gange om ugen. Herefter kan du langsomt øge til daglig behandling i længere tid ad gangen.
Er du førstegangsbruger eller ved godt helbred, kan du bruge den i 20 til 30 minutter 2 til 3 gange om ugen. Herefter kan du øge forbruget til maksimalt en time dagligt

 

Lys behandling De 7 farvernes betydning

I saunaen er der lysterapi, der indstilles efter behov. 

 

 

RØD

Egenskaber: En varm og positiv farve. Stærk og kraftfuld maskulin energi.

Stimulerer: Stimulerer vores følelser samt intim lidenskab så som begær, kærlighed og sex, men også hævn og vrede. Handling, ambitionsniveau og beslutsomhed. Appetitstimulerende og energigivende.

Symboliserer: Fysisk behov og overlevelsesvilje. Styrke og vedholdenhed. Livskraft. Seksualitet. Ondskab.

Farvepsykologi: Øger din entusiasme og selvtillid.

Chakra: Rod.

LILLA

 

Egenskaber: Forbinder os til vores dybeste tanker. Opløfter og stimulerer. Beroliger sind og nerver. Inspirerer og forbedrer vores psykiske evner og åndelige opmærksomhed. Giver os jordforbindelse.

Stimulerer: Ubetinget og uselvisk kærlighed, følsomhed og medfølelse. Vores forståelse af livet. Vores forbindelse til en højere bevidsthed. Romantiske og nostalgiske følelser. Kreativitet og fantasi.

Symboliserer: Foreningen af krop og sjæl; balancen mellem vores fysiske og åndelige energier. Fremtiden, fantasien og drømmene.

Farvepsykologisk: Fremmer harmoni i sind og følelser, bidrager til mental balance, stabilitet og fred i sindet. Fremmer en sammenhæng mellem den åndelige og fysiske verden og mellem tanke og handling.

Chakra: Krone.

LYSERØD

 

Egenskaber: Hjælper mennesker med at komme i kontakt med deres betænksomme og omsorgsfulde side, enten gennem behovet for at modtage, give eller pleje andre.

Stimulerer: Virker beroligende på vores følelsesmæssige energier og på vores nerver. Kan lindre vrede, aggressioner og forsømmelse. Kan forøge energi, blodtryk, puls og give hjertebanken, men også ro, afslapning og tilfredshed.

Symboliserer: Omsorg, medfølelse, ubetinget kærlighed, forståelse samt at give og modtage omsorg. Det søde og uskyldige barn; også vores indre barn. Det er farven, der symboliserer ukomplicerede følelser, uerfarenhed og naivitet.

Farvepsykologi: Tegn på håb.

HVID

 

Egenskaber: Reflekterende. Beskytter, opmuntrer og renser tankerne. Den tilbyder en følelse af fred og ro, trøst og håb og hjælper med at lindre følelsesmæssige forstyrrelser. Giver en følelse af orden og effektivitet.

Stimulerer: Åbenhed, vækst, kreativitet, immunsystemet, mental klarhed. Oprydning og fjernelse af forhindringer. Indre udrensning mht. tanker og følelser.

Symboliserer: Renhed, godhed, jomfruelighed, begyndelsen, afslutningen.

Nye begyndelser.

Chakra: Krone.

GRØN

 

Egenskaber: En følelsesmæssig positiv farve, der hjælper os til at kunne elske os selv og andre.

Stimulerer: Kærligheden til naturen, familien, venner, kæledyr og hjemmet. Mental og fysisk afslapning. Hjælper mod depression, nervøsitet og angst.

Symboliserer: Det nye og uerfarne, ambitioner, jalousi, healing, fred, naturen, økologi.

Farvepsykologi: Grøn afbalancerer hjertet og følelserne og skaber ligevægt mellem hovedet og hjertet.

Chakra: Hjerte.

GUL

 

Egenskaber: Promoverer kommunikation, kan vække tillid og optimisme. Elsker udfordringer.

Stimulerer: Vores mentalitet, analytiske egenskaber, opfattelsesevne, hukommelse, tanker, nye ideer og nysgerrighed. Hjælper med at tage beslutninger og relaterer til tankernes klarhed og nye ideer. Stimulerer vores nervesystem.

Symboliserer: Ungdom, sjov, lykke, sol, glade følelser.

Farvepsykologi: Farven for kommunikation; det er taleren, netværkeren og journalisten. 

Chakra: Solar plexus.

BLÅ

 

Egenskaber: Virker beroligende på psyken; reducerer stress. Udvider din intuition. Appetitdæmpende.

Stimulerer: Kreativitet, intelligens og kommunikation.

Symboliserer: Loyalitet, styrke, visdom og tillid.

Farvepsykologisk: Pålidelighed og ansvarlighed, planlægning og orden.

Chakra: Hals.

 

Book tid til en behandling og oplev selv forskellen!

Problemområder Infrarød behandling kan afhjælpe:
 

- Afgifter kroppen for toksiner på cellulær niveau

- Ardannelse

- Bihuleproblemer

- Bindevævsbetændelse

- Brandmærker og andre små sår heler hurtigere med reduceret ardannelse

- Diabetessår

- Fibromyalgi

- Forbedring af tilstand og smertelindring ved cancer

- Forbedringer af blodkredsløbet

- Forstuvninger samt forstrækninger

- Helbredelse af inflammatoriske infiltrationer, ødemer og ekssudater

- Hjælper på akne, eksem, psoriasis og hudlæsioner

- Iskiassmerter

- Kalorieforbrænding

- Knogle- og ledbetændelse

- Menstruationssmerter

- Morbus Chron

- Multiple Sclerose

- Muskel- og ledsmerter

- Muskelspasmer

- Piskesmæld

- Potensproblemer

- Reducerer eller fjerner hovedpine samt migræne

- Reducerer rynker

- Seneskedehindebetændelse

- Smertebehandling

- Stivhed i led, leddegigt samt andre gigtformer

- Stress samt anspændthed

- Søvnkvalitet

- Tennis- og golfalbue

- Tryksår

- Udskilning af affaldsstoffer

- Åreknuder

 

Book tid til en behandling, og oplev selv forskellen!

 

 

 

                    

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    


Lifeandstyle.dk   *   Skovsholm 1   *   6470 Sydals   *   Tlf 42228840 * kontakt@lifeandstyle.dk   *  CVR 13459932