Nyheder

21-09-2018
Camilla er nu tilbage efter barsel og er klar til at tage behandlinger i klinikken. Book en tid online!

 

30-10-2017
Life & Style tilbyder nu behandlinger i vores nye Beauty Angel maskine. Vores fantastiske maskine har en positiv effekt på din hud, opfrisker, udglatter og forynger huden allerede efter få behandlinger. Læs mere om behandlingerne her på siden.

 

23-10-2017
Det er nu muligt at besøge vores solcenter, med vores helt nye solarie. Solariet findes lige ved indgangen, til venstre og kan også besøges uden for butikkens åbningstider. 

 

05-09-2017
Grundet at Camilla går på barsel, vil der i denne periode være ændrede åbningstider i klinikken. Der vil være åbnet i klinikken fra 9.30-17.30 på hverdage, samt 10-14 på lørdage. Lukket på søn- og helligdage. 

 

01-08-2017 
Det er nu muligt at hente pakker sendt med Bring, hos Life & Style. Pakkeudlevering foregår til højre for indgangen. Det er dog ikke muligt at sende pakker her fra, med mindre man benytter DAO der
oprettes hjemmefra. 

 

15-07-2017
Det er nu også muligt at få infrarød varmebehandling i vores infrarøde tunnel, hvor behandlingen foregår liggende. Dette er en fordel hvis man lider af rygsmerter, eller bare foretrækker at ligge ned under behandlingen. Der er fortsat mulighed for at booke tider i den infrarøde kabine også. Der kan uden problemer skiftes mellem de to muligheder, også ved køb af 10-tursforløb. 

 

12-06-2017 

Life & Style afholder Sample Sale i juni med 40-60% rabat på brudekjoler. Se nogle af modellerne på hjemmesiden, og alle modellerne i butikken. Hvor længe tør du vente? 

 

18-05-2017

Det er nu muligt at afhente og sende pakker hos Krohnborg. Ind- og udlevering foregår i administrationen, der ligger til højre for indgangen. Pakkeshoppen følger butikkens åbningstider, der kan ses her.

Richardt Nielsen har været hos Life&Style et par gange, og udspille et fantastisk eventyr med musik for sjælen. En rejse i meditation eller bare afslapning, som alle fortjener at opleve. Arrangementet er efterspurgt, og vi har derfor arrangeret et nyt  d. 26/6-2017. Se mere i vores kalender her
Richardt har rejst verden rundt og samlet mange specielle instrumenter sammen igennem årene som musiker. De taler alle til ham, og med ham, og vil gerne dele deres historie med alle. Læs mere om Richardt på hans hjemmeside her.

 

01-05-2017

Der er lige nu tilbud på vores effektive og skånsomme tandblegning, på kun 30 min. Normalpris 995 kr - Sommertilbud KUN 695 kr. Der kan bookes tider via. hjemmesiden, Facebook eller på tlf. 42228840. 

 

28-04-2017

Vi er ved at lave en masse nye tiltag i klinikken med nye behandlinger og aktiviteter. Se mere i vores kalender her på hjemmesiden, eller vores facebookside. Vi kan nu afsløre at Krohnborg åbner DAO pakkeshop, og det vil fra maj måned derfor være muligt at hente og levere pakker hos os. 

 

17-03-2017

Vores bookingsystem kan nu tilbage imod betaling med paypal, så der kan betales for behandlingen allerede ved bookingen. Der er mulighed for at betale i klinikken med både med kontanter, dankort og mobilepay. 

 

13-03-2017

Som tak for den overvældende opmærksomhed, og positive respons vi har fået omkring vores åbning, ønsker vi at udvise vores taknemmelighed,

og derfor giver Life & Style 50 % på alle behandlinger, der bookes I marts. Tidsbestillingen må gerne ligge efter marts måned, men skal dog bookes i marts. 

 

10-03-2017

Life & Style holder recpetion/åbning i dag fra kl. 14-19. Alle er velkommen til at kigge forbi! 

 

09-01-2017

I dagene mellem jul og nytår har vi fået lavet en masse i butikken og klikken. Vi er ved at være på plads og regner med at åbne Life & Style i slutningen af januar. 

 

19-12-2016

Vi har i dag fået eget telefonnummer til klinikken, og dermed bestilt visitkort til Life & Style. De er super elegante, simple og flotte. Se visitkortene allerede nu, på vores Facebookside her 

I løbet af disse dage er der også ved at blive lagt gulvtæppe i butikken med brudekjoler. Det bliver super fint, og der er masser af plads til de store kjoler der venter på at blive udstillet. 

 

01-12-2016

Vi skriver nu december i kalenderen, og hjemmesiden skulle være helt klar d. 05/12.

Vi er samtidig i fuld gang med renovationen af det gamle rådhus, nu kaldet Krohnborg. Der rives vægge ned, males og arbejds hårdt på at kunne åbne de nye butikker, klinik og værksted i januar 2017. 

 

15-11-2016

Officiel overrækkelse af nøglen til det gamle rådhus i Hørup, på Skovholm 1, 6470 Sydals, skete dags dato. Vi går herefter igang med den store renovering af lokalerne i den store bygning. Der er nok at tage fat på før lokalerne kan indrettes som vi ønsker dem.

Det gamle rådhus vil blive døbt Krohnborg, da mange har sagt at det nærmest er en helt borg vi har købt, vores efternavn er Krohn og lidt kongelig har man vel lov at være. ;D    

Du kan læse mere om ombygningen, og se billeder på Krohnborgs Facebookside her. Her vil løbende også blive informeret omkring events og delt billeder af fra begivenhederne. 

 

07-11-2016

Vi er nu ved at udvikle vores nye bookingsystem, med kundeprofiler og mulighed for onlinebetaling! 

 

02-11-2016 

Der arbejdes hårdt på at opbygge vores nye hjemmeside. Og der ligges rigtig mange timer, tanker og kærlighed her på siden. 

Vi håber, at den offcielt kan lanceres i december, både med tidsbestilling og webshop. 

Det er spændende at se hjemmesiden forme sig, og alle visualiseringerne bliver virkeliggjort. 

 

På denne side vil der fremadrettet blive offentliggjort nyheder af alle arter. 
Det er muligt at tilmelde vores nyhedsbrev, så man får direkte besked blandt de første.

Og der er mulighed for at se vores oversigt i kalederen, der også ligger som fan i menuen Nyheder. 


Lifeandstyle.dk   *   Skovsholm 1   *   6470 Sydals   *   Tlf 42228840 * kontakt@lifeandstyle.dk   *  CVR 13459932